dijous, 7 d’abril del 2011

UNA PISTA MÉS!


Sorpresa! quan hem entrat a classe hui ens hem trobat amb una altra pista!Ens hem trobat uns amulets.La senyo ens ha contat que eren amulets que ficaven dins del sarcòfag dels faraons.Hi havien 4 amulets: l´ull d´Horus (que protegia del mal a la mòmia),l´escarabat sagrat (querepresentava la vida),la clau de la vida(que simbolitzava la vida eterna)i el pilar Dyed ( que representa la estabilitat).Seràn aquestos amulets els del sarcòfag de Tutankhamon desaparegut?continuarem contant-vos!

dimecres, 6 d’abril del 2011

ENS HA ARRIBAT UNA PISTA A CLASSE!



Només entrar en classe de bon matí ens hem trobat en un pot amb una figura dalt que mai havíem vist abans.Algú l´havia deixat damunt de la taula que ,per cert, estava plena de sorra.

La senyo ens ha contat que allò que havíem trobat era un "vas canopi".Ens ha dit que els egipcis l´utilitzaven per guardar dins els órgans del faraó quan el momificaven.

DECOREM LA PORTA DE CLASSE AMB LA DEESA ISIS


Les classes de 4 i 5 anys hem decorat les portes de l´aula amb palmeres i deus i deeses.

Nosaltres hem elegit a la deesa Isis (deesa protectora de les dones i els xiquets).Ens ha quedat molt bonic.

PROJECTE "DESCOBRIM ÀFRICA": EGIPTE.


Continuem descobrint més coses sobre Àfrica però aquesta volta ens centrarem en Egipte.

Ens ha arribat a classe un missatge urgent d´un egiptòleg que ens demana ajuda.Diu que el sarcòfag de Tutankhamon ha desaparegut i ens ha demanat la nostra ajuda per trobar-lo.

Estem molt emocionats i tenim moltes ganes d´ajudar a l´egiptòleg.Vos anirem informant si descobrim alguna cosa.

ANIVERSARI OSCAR: JA TINC 6 ANYS!!!!!!

dilluns, 4 d’abril del 2011

PROJECTE ELS ALIMENTS

Àlvaro ha portat a classe un treball que ha fet a casa.Ens ha portat una classificació dels aliments segons la seua procedència: dels animals,de l´horta,fruites, del mar, derivats de la llet,envasats...